Privat rengøring

​Rengøring af private hjem er en naturlig del af de hjemmeservice opgaver som vi udfører. Dertil hører naturligt rengøring af hjemmets ovn, komfur, køleskab, vinduespudsning mv. i en totalløsning for den travle familie, som dermed kan bruge koncentrationen på karrieren.

I en total familieløsning kunne også omfatte tøjvask, tørring og strygning af tøjet, opvask og meget mere som hører til de hjemlige gøremål. I sommerhalvåret vil der også være et behov for at få slået græsset, pille ukrudt og andre tilsvarende have gøremål. Kunden levere selv evt. haveredskaber til lettere havearbejde, strygnig, vask mv.


Vi levere normalt selv rengøringsmaterialer og midler med mindre kunderne selv ønsker egne rengøringsmidler og helt specifikke midler. Vi anvender midler uden parfume som udgangspunkt.

Et smukt rengjort hjem giver langt bedre trivsel for familien, som ikke ualmindeligt har en meget travl hverdag hvor rengøring mv. er belastende. Rengøringen udfører vi billigt og uden at omkostningerne skal vælte budgettet.

Man skal være opmærksom på at skattefradragsordningen også gælder de ovennævnte hjemmeservice opgaver, men dog skal tøjvask, strygning o.lign være i sammehæng med almindelig rengøring.

Hvilket område hjælper vi i?

Vi udfører hjemmeservice i og omkring Greve, Solrød, Køge, Haslev, Ringsted, Sorø, Næstved, Roskilde, Ishøj, Taastrup, Albertslund, Glostrup, Hvidovre, Rødovre, såvel midt- og sydsjælland, samt hovedstadsområdet.

Rengøring og service af høj kvalitet, venlig og omhyggelig udført arbejde.

Julianina Collies​

Rengøring og service af høj kvalitet, venlig og omhyggelig udført arbejde.

Julianina Collies​

Kvalitetssikret multiservice

Vælg MasterServices multiservice og rengøring for at få en omfattende pakke af højkvalitets services og en pålidelig service med fokus på kundetilfredshed.

Erfaren og pålidelig

Vi har et erfarne team, der sikrer en pålidelig og effektiv service.

Bred vifte af services

​Vi tilbyder en omfattende pakke af højkvalitets services.

Skræddersyede løsninger

Vi er dedikerede til at opfylde vores kunders behov og forventninger.

Få et tilbud i dag

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dine behov. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om MasterService

Vi hos MasterServices tilbyder multiservice & rengøring som vi er stolte af. Vi tilbyder vores kunder en omfattende pakke af højkvalitets services, der dækker alt fra rengøring til handyman-opgaver og bygningsvedligeholdelse. 

Vores erfarne team af professionelle sikrer en effektiv & pålidelig service med fokus på kundetilfredshed. 

Vi er dedikerede til at opfylde vores kunders behov & forventninger på alle niveauer.

Kontakt os

​MasterService ApS

Rosenvænget 4, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

 E-mail: mn@masterservice.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.