Privatrengøring der er skræddersyet til dine ønsker

Hvor ofte skal vi gøre rent hos dig?

Skal vi gøre rent i dit private hjem, eller har du brug for hjælp til andet praktisk i hverdagen? Så står MasterService til rådighed for dig. Vi tilbyder privatrengøring for kunder omkring Køge, Greve og Haslev, men vi kommer naturligvis også gerne forbi, hvis du bor et andet sted på Sjælland.

Rengøring af private hjem kan arbejdsmæssigt variere noget fra ugentligt, hver 14. dag eller månedlig rengøring afhængigt af kundernes ønsker og krav til rengøringen. Ofte vil opstart på rengøringen kræve lidt mere tid i starten, så alle kroge fremstår skinnende rene. Efterfølgende vedligeholdelse gøres ofte på lidt mindre timeforbrug afhængigt af tilstand.

Kunderne vælger selv, om privat hovedrengøring skal gennemføres over flere gange ved f.eks. at aftale fast timeforbrug, eller om totalrengøring skal gennemføres ved første besøg. Kraftige kalkaflejringer fjernes ofte over flere gange, som ellers i nogle tilfælde kan kræve uforholdsmæssigt meget tidsforbrug.

Vi leverer normalt selv materialer og midler, medmindre kunderne selv ønsker egne rengøringsmidler og helt specifikke midler. Rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Vi anvender som udgangspunkt midler uden parfume.​

Ring og få en pris på privatrengøring

Hos MasterService bestræber vi os på at levere privatrengøring i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os allerede i dag – så giver vi et uforpligtende tilbud!​

Fleksible løsninger efter dine behov

Privatrengøring omfatter normalt også vinduespolering i etplans parcelhuse, rengøring af vindueskarme, persienner mv. Vinduespudsning af 1. sal udvendig kan i nogle tilfælde også lade sig gøre afhængigt af højde og tilgængelighed. Rengøringen omfatter desuden rengøring af ovn, køleskab, tøjvask, strygning eller andet service, som kunden måtte ønske. 

Vi indgår ofte aftaler om fleksible løsninger, så f.eks. vinduespolering bliver gjort i et rimeligt omfang, således boligen altid fremstår ren. På den måde beregnes der ikke ekstra for vinduespudsning. Det er helt op til kunden, hvilke løsninger der ønskes.

Et smukt, rengjort hjem giver langt bedre trivsel for familien, som ikke ualmindeligt har en meget travl hverdag, hvor rengøring mv. er belastende. Rengøringen udfører vi billigt og uden at omkostningerne skal vælte budgettet.

Få professionel reng​øringshjælp til ældre

Man oplever, at kommunerne bliver mere og mere pressede økonomisk, hvor de ældre ofte kommer under sparekniven. 

Der bliver skåret i rengøringen, plejen og omsorgen. Kommuner forsøger dermed at presse pårørende til at sikre et anstændigt liv for de ældre, ved at de pårørende selv skal sørge for rengøring, plejeopgaver og et naturligt behov for omsorg. I takt med det øgede antal af ældre har en række kommuner samtidig skåret ned i personalet på ældreområdet. Det kan være næsten en umulig opgave for mange pårørende at påtage sig den ekstra byrde i en travl hverdag.

Vi stiller os til rådighed for at hjælpe de ældre med rengøring, service og pleje, så de får en mere tilfredsstillende tilværelse.

Rengøring og service af høj kvalitet, venlig og omhyggelig udført arbejde.

Julianina Collies​

Rengøring og service af høj kvalitet, venlig og omhyggelig udført arbejde.

Julianina Collies​

Kvalitetssikret multiservice

Vælg MasterServices multiservice og rengøring for at få en omfattende pakke af højkvalitets services og en pålidelig service med fokus på kundetilfredshed.

Erfaren og pålidelig

Vi har et erfarne team, der sikrer en pålidelig og effektiv service.

Bred vifte af services

​Vi tilbyder en omfattende pakke af højkvalitets services.

Skræddersyede løsninger

Vi er dedikerede til at opfylde vores kunders behov og forventninger.

Få et tilbud i dag

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dine behov. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om MasterService

Vi hos MasterServices tilbyder multiservice & rengøring som vi er stolte af. Vi tilbyder vores kunder en omfattende pakke af højkvalitets services, der dækker alt fra rengøring til handyman-opgaver og bygningsvedligeholdelse. 

Vores erfarne team af professionelle sikrer en effektiv & pålidelig service med fokus på kundetilfredshed. 

Vi er dedikerede til at opfylde vores kunders behov & forventninger på alle niveauer.

Kontakt os

​MasterService ApS

Rosenvænget 4, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

 E-mail: mn@masterservice.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.